Over ons

Bouwkundige, exclusieve zwembaden voor u op maat gemaakt.

Ons gepassioneerde team van experts bij RoKeGa Exclusive Pools is toegewijd aan het realiseren van uw droomzwembad. Met een gedeelde liefde voor exclusieve en hoogwaardige zwembaden, streven we ernaar om elk project tot in de kleinste details te perfectioneren.

Rokega Exclusive Pools
4.8
Gebaseerd op 76 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat ons je opbellen!

Maak kennis met RoKeGa


Waarom RoKeGa Exclusive Pools?

Volledig op maat gemaakt

Complete ontzorging tot aan het eindresultaat

Één aanspreekpunt tijdens het gehele proces

Bij RoKeGa Exclusive Pools, de specialist in bouwkundige zwembaden, is kwaliteit en duurzaamheid onze topprioriteit. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en ervaren professionals uit de zwembadindustrie om u tegen een eerlijke prijs de allerbeste service te bieden.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van exclusieve, bouwkundige zwembaden, garandeert RoKeGa Zwembaden hoogstaande kwaliteit. Onze expertise strekt zich uit tot een breed scala aan zwembadontwerpen, van strakke minimalistische baden tot complexe, architectonische creaties.

Bovendien zijn de zwembaden van RoKeGa Exclusive Pools niet alleen bedoeld om in te zwemmen - ze kunnen ook dienen als het centrale element in uw buitenruimte, zoals in een betonnen terras of een poolhouse. Bent u op zoek naar een zwembad met geïntegreerde verwarming of andere speciale functies? Wij kunnen dit voor u realiseren. RoKeGa Exclusive Pools biedt volledige ontzorging van het begin tot het einde.

Wilt u graag meer weten over onze diensten en de bijbehorende kosten? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en hoe wij uw droom van een eigen zwembad werkelijkheid kunnen maken.

Dennis Reuser

Eigenaar en Projectleider

Dennis ademt beton zeggen onze klanten weleens. Een compliment want Dennis zijn passie is inderdaad beton. Met 22 jaar ervaring is ieder project in goede handen en hij rust niet tot het perfect is. In zijn vrije tijd is Dennis zijn gezin zijn steun en toeverlaat en houdt hij als echte Brabander van het goede leven met vrienden.

Ineke Walraven

Directeur

Ineke is onze financieel en algemeen directeur en zij geeft op een heldere en professionele wijze invulling aan het beleid binnen RoKeGa. In haar vrije tijd is Ineke graag actief met haar honden in de natuur en is zij een fanatieke hobbykok.

Sandra Verkuil

Officemanager

Sandra is onze heldin van kantoor. Zij maakt de offertes, verzorgt de planning en ondersteunt de buitendienst en onze klanten op vele vlakken op een rustige en professionele manier. In haar vrije tijd houdt Sandra van gezelligheid met vrienden en vriendinnen en is zij zeer sportief. Een halve marathon draait zij haar hand niet voor om.

Ed Goossens

Huisjurist

Ed is onze huisjurist en gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Hij verzorgt alle contracten en overeenkomsten en adviseert in alle voorkomende juridische zaken. In zijn vrije tijd is Ed een fanatiek sporter in de sportschool en leest hij graag de grote filosofen.

Wat zeggen onze klanten?


Michael SchoonenbergMichael Schoonenberg
05:58 08 Jul 23
We hebben voor en achtertuin door Rokega beton laten storten in donker grijs.Vanaf offerte t/m oplevering alles perfect geregeld en top kwaliteit geleverd.Zijn zeer blij met het resultaat en de geleverde service.Absoluut een aanrader wanneer een beton terras/oprit gewenst is.Fam. Schoonenberg, Enkhuizen
Marco GelderblomMarco Gelderblom
20:57 26 Apr 23
Na een goed gesprek met Dennis de knoop doorgehakt en opdracht gegeven om een betonnen terras te laten maken.Zelfs met onverwachte tegenslagen wisten ze goed om te gaan. Mooi werk geleverd zodat wij jaren kunnen genieten van een nagenoeg onverwoestbaar terras. 🙂
js_loader

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek of offerte

Ontdek de mogelijkheden van bouwkundige zwembaden